De Regenboog Natie - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Ria Sijm Nederland - WaarBenJij.nu De Regenboog Natie - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Ria Sijm Nederland - WaarBenJij.nu

De Regenboog Natie

Door: Ria Sijm

Blijf op de hoogte en volg Ria Sijm

13 November 2012 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Onze reis door de Regenboognatie

Op 17 oktober reizen we voor de tweede keer naar Zuid Afrika samen met onze vrienden Klaas en Gré uit Blokker.
We komen op 18 oktober rond 4 uur s'middags in Kaapstad aan.
Het weer is daar nog heerlijk half bewolkt rond de 20 graden maar nadat we de auto hebben opgehaald en onze TOMTOM ons richting Bantry Bay in Kaapstad stuurt begonnen de eerste druppels al te vallen.
We komen in een heel mooi huis met ieder een eigen badkamer een prachtige grote keuken die we daar mogen gebruiken, wat een luxe.
Ook een mooie zitkamer een buiten zitje ja hier houden we het wel een paar dagen uit.
We gaan nog even een paar boodschappen halen wat we lopend kunnen doen maar al snel lijkt het wel herfst de regen en wind striemen in onze gezichten en we gaan snel naar huis.
We drinken nog heerlijk wat en liggen er vroeg in.